Taidetta tyttöpöydällä

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Nimitän tyttöpöydäksi yöpöytääni, jolle olen koonnut kauniiden asioiden kokoelman. Turkista ostin kokoelmaani lisäksi keraamisen granaattiomenan.

Se iski silmääni kaikkien keraamisten omenoiden keskeltä kirkkaudellaan. Taidetta minun silmääni! Sähäkkä oranssi on niin ihana (vieläkin!) ja tuo piristystä heti, kun avaan silmäni. Vaaleanpunainen kukkakin on tuore tapaus. Nyt on niin hempeää että!

Ja hei, tässä on mennyt sellainenkin merkkipäivä ohi kuin Sisätiloissa-blogin 2-vuotispäivä! Olkoon kukka siis synttärikukka blogilleni.

Kuvat ovat tässä postauksessa png-muodossa. Olen ihmetellyt, miksi jpg-formaatissa julkaistut kuvat ovat Bloggerissa yhtä suttua ja todellista harmaampia. Selitystä en tiedä vieläkään, mutta lisbet. e antoi blogissaan vinkin, ettei samaa tapahtu png-formaatin kanssa. Ja kyllä nämä paremmalta näyttävätkin! Mitä nyt tänään oli niin pimeää, että tuntuu, ettei luonnonvalolla saa tarpeeksi valoa kuviin mitenkään.
...
My new art piece from Turkey! Love the orange pomegranate! It went straight to my girly night stand. It goes perfectly with all the other just beautiful thing there. And the love for the orange is still strong!

4 kommenttia:

BLOG DESIGN BY ADORATION