Hanavettä

lauantai 14. joulukuuta 2013

Joululahjojan itselle, osa X. Eikö olekin kätevää, miten kaikki heräteostokset voi joulukuussa perustella joululla.

Taannoiselta putiikkikierrokselta mukaani tarttui Rivièra Maisonin vesikannu tai ehkä pikemminkin lasinen vesipullo. Kaunis pullo oli pakko ostaa muotoilun takia. Ohuesta lasista tehty kantikas pullo näyttää modernilta pöydässä. Vihdoin kattauksessa on jotain muovisen vesikannun tilalla. Olen pitkään kuolannut Ultima Thulen kannua, eikä tämä nyt ihan vielä sitä syrjäytä.

Simppelin vesipullon kanssa sopii hyvin simppeli kattaus. Jos minä saisin päättää joulukattauksen värit, ne saattaisivat olla juurikin musta, valkoinen, teräksenharmaa ja oranssi! The Rivièra Maison's glass bottle is the newest addition in our kitchen. I like its sleek and modern look. 

2 kommenttia:

  1. Ihana pullo... en ole pitkään aikaan käynyt katsomassa, mitä rivieralta on ilmestynyt, mutta nyt täytyy varmaan poiketa, koska tuo ihana vesipullo puhuttelee minua ihan täysillä. Hyvä löytö! Ihanaa joulunalusaikaa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole kovin usein tarkistanut merkin valikoimia. Pidän niitä yleensä liian romanttisina/koristeellisina. Löytöjä voi silti tehdä! Toivottavasti löydät oman pullosi! Hyvää Jouluaikaa!

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION