Vuoden 2013 pikakelaus

maanantai 30. joulukuuta 2013

Rento joulu perheidemme luona on takana. On aika katsoa, mitä tämä vuosi on pitänyt sisällään. Kiireistä tuntuu olleen sisustusrintamalla.

Oikein yllätyin, mitä kaikkea sitä on tullut puuhailtua. Tässä siis vuoden ensimmäisen puolikkaan tohinat tiukassa paketissa.


Tammikuun alussa kotiin löytyi valopallojen nauha torjumaan pimeyttä. Pallot ovat saaneet olla paikallaan ostopäivästä lähtien. Nurkka näyttäisi tyhjältä ilman niitä.


 Ensin pyörähti pöytä uudelle seinälle ruokailunurkassa ja sitten tartuin tuoliprojektiin, jota olin pohtinut kauan. Sopivan kankaan löydyttyä homma hoitui yhdessä iltapäivässä ja lopputulos on mainio (omasta mielestäni). Moderni kangas ja vanha tuoli napsahtivat kauniiksi pariksi.Keväällä valmistui sisustussuunnittelukurssini projekti perheemme kesäpaikalle. Uusi on kaunista ja käyttäjät ovat (ymmärtääkseni) olleet suunnitelmiin tyytyväisiä. Oma suosikkini oli musta sauna ja kylpyhuoneen aaltomainen laatta.


Olohuoneessa kiinnitin huomiota yksityiskohtiin ja vaihdoin persoonattomat nupit uusiin.


Makuuhuonetta raikastettiin pienillä keinoilla. Vanha harmaa aluslakana vaihtui valkoiseen ja innostuin tekemään muhkeita petauksia liian monella tyynyllä.


Keittiössä kokeilin saumamaalitussia hyvällä menestyksellä. Vanha välitilan laatta kirkastui, ja keittiön ilme virkistyi. Suosittelen!


Toukokuisella kesälomalla reissasimme road tripillä ympäri Suomea ja olimme yhden yön hirsimökin omistajia. Aijai!


Kesä vierähti alivuokralaisyksiössä Helsingissä, jossa sänky oli pieni ja petaus minun makuuni luvattoman rento. Oli ihana palata omaan sänkyyn syksyllä.


Juhannus perinteisin menoin ystävän perheen kesämökillä. Pöytä koreana! Mitähän sitä ensi juhannuksena keksisi?

Seuraavaksi tiedossa loppuvuoden kohokohdat!
A quick recap to year 2013 and its first six months. A lot has happened. To be continued!

2 kommenttia:

  1. Teillä on ollut ihana vuosi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kyllä yllättyy, miten paljon kaikkea kivaa vuoteen mahtuu! :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION