Yhden naisen tehdas

maanantai 9. joulukuuta 2013

Otin tehtäväkseni kirjoittaa joulukortit tänä iltana. Meidän perheeltä lähtee tänä vuonna valmiita, ostettuja joulukortteja.

Olisin saattanut jo alkaa askarrella (jota en todellakaan osaa), kun mies sitten sanoi, että voisimme lähteä superperinteiselle linjalle korttien kanssa. Niinpä valitsin sitten kaupan telineestä vain vanhanaikaisia aiheita joulukortteihin (tonttuja siellä ja tonttuja täällä, punatulkkuja ja lyhteitä). Ainut, mikä on vähän tylsää, on valmiiksi kirjoitetut tekstit korttien takana. Olisin voinut vähän varioida tuota hyvän joulun toivotusta.

Oikeaan tunnelmaan minut viritti huonekuusi, jonka ostin ruokapöydälle tuomaan joulutunnelmaa. Joulun vietämme vierailemalla kummankin suvun luona, mutta on ihan kiva, että joulukuussa jokin muistuttaa lähestyvästä juhlasta. Idea kuuseen lähti oikeastaan viime viikon putiikkikierrokselta. Sieltä mukaan tarttui pari joulukuusen koristetta. Pitihän niille ripustusoksat saada!
It was time to write the Christmas cards! It was an easy job this year because we decided to do it the easy way - with all ready cards for a change.


4 kommenttia:

 1. Hieno kuusi! Voisin huolia sen kesäkasvatukseen, jos siinä on pehmeät piikit (vai onko se ihan normi havu?)
  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan! Voi onnistua hyvinkin, koska tilat ovat meillä rajalliset. En oikein osaa arvioida piikkien pehmeyttä. Tuo on ihan normi huonekuusi! :D

   Poista
 2. Söpö kuusi!

  Mä teen perinteisesti kortit itse ja tämänkin vuoden joulukortteihin on korttipohjat hankittuna, mutta tässä just mietin, että missä välissä niitä ehdin alkaa tekemään? Saas nähdä, että käykö nyt niin, että munkin on käytävä ostamassa valmiita kortteja. Ei kai muukaan auta jos niin tiukille menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noita on näkynyt aika monessa blogissa. Sieltä ne ideat varmaan jää ajatuksiin itämään. :)
   Aika monesta asiasta voi tässä maailmassa ottaa stressiä. Onneksi meillä mies tajusi, ettei joulukorttien tarvitse olla yksi asia. Kukin tavallaan, tietenkin! :D

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION