Kestosuosikki: musta sauna

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Jos saisin oman saunan, se olisi edelleen musta. Muistan, kuinka suostuttelin perhettä kesäpaikan remontin yhteydessä maalaamaan saunan mustaksi. Lopputulos - mustat seinät ja vaaleat lauteet oli kompromissi - kaunis tämäkin. Itselleni tekisin aivan pikimustan saunan. Hämyisyys ja saunan lämpö sopivat niin kivasti yhteen.

Muutoinhan laajennuksen pesutilat ovat vaaleat ja valoisat. Lattialaattakin vaihtuu saunan ja kylpyhuoneen kynnyksellä mustasta valkoiseen. Musta pysyy pienenä kontrastina mukana kuitenkin koko ajan. Sekä kylpyhuoneessa että pukeutumisnurkassa olevat puiset penkit ovat mustia. Minä laittaisin vielä pukeutumisnurkan rapatulle valkoiselle seinälle mustan naulakon penkin pariksi. …
My favorite sauna is still black. It brings the right feeling to this hot and calm space. 

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihana tuo pikkuinen saunakivi! En ole aiemmin tuollaista nähnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tonttukivi oli ilmestynyt kiukaan päälle, en tiedä mistä. :)

   Poista
 2. kyllä musta sauna on aina musta sauna. =) Mikä tuo on tuo ihana soma kivi? Hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sisareni voisi ehkä vastata näihin kiveä koskeviin kyselyihin. Epäilen, että hän on sen saunaan ostanutkin. :)

   Poista
  2. Kiven nimi on Saunakivi Elli (Hukka Design) ja sain sen vuosi sitten ystäviltäni tuparilahjaksi. Iloinen ja ihana saunakaveri :)

   Poista
 3. Meillä taitaa olla saunan mustaaminen edessä, sillä uudet lauteemme ovat alkaneet tummua. En tiedä ollaanko käsitelty ne huonosti kun noin kävi. Miltähän mahtaisi näyttää jos lauteet olisi tummat mutta seinät vaaleat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä näyttäisi, varsinkin jos seinät ovat oikein vaaleaa puuta! Googlaappa vähän kuvia. :) Mustat lauteet näyttävät minusta kivalta kontrastilta.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION