Kesäkukat puutarhassa

torstai 30. kesäkuuta 2016

Töihin palanneena tuntuu, että muilla kesäloman ihanuus on vasta edessä, kun minulla se on nyt tältä kesältä ohi. Vietimme suurimman osan lomasta mieheni kanssa Yhdysvalloissa. Reissulta on luvassa ainakin yksi postaus. Yövyimme sen verran kivassa AirBnb-asunnossa Brooklynissa New Yorkissa.

Loman aikana puutarha ehti villiintyä ihan täysin. Se oli ensimmäisten siivottavien juttujen joukossa kotiinpaluun jälkeen. Pitkää nurmikkoa sai haravoida kasoihin ruohonleikkuun jälkeen.

Sen sijaan iloinen yllätys oli, että köynnösruusu oli noussut viikkojen aikana kuolleista ja kasvaa jälleen iloisesti väliaitaa vasten.

Vihdoin sain myös laittaa kesäkukkia ulos. Toukokuussa mietin, että niitä on turha laittaa yksikseen pihalle, kun emme olisi kotona niiden väriloistosta nauttimassa.

Ostin ison terrakotta ruukun, johon laitoin laventelin ja kolme pientä lumihiutaletta. Terassin toiselle puolelle tuli amppeli väriä tuomaan. Lisäksi roimasti kasvanut raparperi sai kasvatuslaatikkoonsa ruskean koristekatteen, jotta multa pitäisi entistä paremmin kosteuden sisällään.

Sohvapöydällä on ystävien (omalla vastuulla) hoitoon tuoma yrttilautanen. Siitä on jo luvan kanssa napsittu pastaan korianteria.

Pienilläkin jutuilla on iso vaikutus. Nyt terassi ja piha näyttää oikein kesäiseltä. Meneillään olevat helteet antavat vaikutelmaan toki oman osansa. Jatkuisipa tämä sää vielä pitkään!

...
Summer in the backyard!

2 kommenttia:

BLOG DESIGN BY ADORATION