Makuuhuoneessa toimii runsaus ja romanttisuus

maanantai 22. elokuuta 2016

On aika kurkistaa, millainen vuosi makuuhuoneessa on ollut. Ensimmäisen asuinvuoden aikana isoin muutos on sängynpäädyn vaihtuminen takorautaisesta pehmustettuun pellavaiseen päätyyn.

Säästin vanhan sängynpäädyn, sillä eihän sitä tiedä, milloin tekee mieli siirtyä jälleen runsaudesta minimalistisempaan ilmeeseen. Musta sängynpääty on kylläkin huoneen mittasuhteisiin nähden hieman liian matala. Tämä nykyinen pehmustettu pääty on kooltaan parempi. Se tasapainottaa ikkunaseinää. Nyt ei näytä siltä, että ikkunat olisivat niin kauhean korkealla katonrajassa. Uusi pääty tuo makuuhuoneeseen ehdottomasti myös pehmeyttä, romanttisuutta ja luksusta.

Talveksi aion vaihtaa verhot jälleen tummempiin. Samoin päiväpeitto vaihtuu jossain vaiheessa taas harmaaseen. Saa nähdä, missä vaiheessa syksyä alan kaivata tummaa ja lämmintä ilmettä makuuhuoneeseen.

Gif-animaatiossa postauksen lopussa pyörii kuvia makuuhuoneesta aina remontista vuoden aikana vaihtuneisiin petauksiin. Näissä kuvissa on makuuhuoneen ilme juuri nyt. Vielä huoneessa näyttää todella kesäiseltä. Sängyn päällä on kevyt puuvillainen torkkupeitto ja väripaletti, harmaa-luonnonvalkoinen-kulta, on raikas ja todella vaalea.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION