Kaappikello siirtyi arvoiselleen paikalle

tiistai 18. lokakuuta 2016

Yksi kaluste on taas pyörähtänyt kotona uudelle paikalle. Olen muutamaan otteeseen pohtinut, mitä laittaisin ruokapöydän takana olevalle seinälle. Pohdinnassa on ollut niin peili, taulu kuin tapettiakin. Jotain kontrastia valkoinen pöytä tuntuu tarvitsevan.

Yhtenä päivänä mieleeni tuli työhuoneessa oleva musta kaappikello. Sehän on aiemminkin ollut ruokapöydän läheisyydessä Tampereella asuessamme.

Ajatuksesta toteutukseen meni viitisen minuuttia. Ja hyvältähän se siellä näyttää! Hyllyille sain laitettua lemppariastioita, vähän vihreää, vähän taidetta ja muun muassa tuikkuja ja kynttilänjalkoja, jotka eivät ole jatkuvasti käytössä, mutta liian kauniita kaapin ovien takana säilöttäviksi. En pidä liiasta tavarasta esillä, mutta mustille hyllyille asetellut tavarat näyttävät todella hyvältä.

Vielä yksi hyvä puoli on sekin, että nyt ei tarvitse hamuta puhelinta käteen kelloa tarkistaessa. Riittää, että nostaa sohvalla katseen ylös kelloon. Musta kaappikello on jämäkkä vastapari valkoiselle ruokailuryhmälle ja valaisimelle, mutta samalla se sopii yhteen tumman tason ja mustan verhon kanssa.

Sijoitin kaappikellon niin, että se ei jää kattovalaisimen taakse ja että sohvalta näkisi aina alimmalle hyllylle asti. En halunnut, että kello jäisi vain torsoksi seinustalle.

Sanoisin, että tämä oli helppo uudistus! Vuoden asumisen jälkeen tavarat selvästi hakeutuvat omille paikoilleen niiltä sijoilta, joihin ne on muutossa nosteltu.

2 kommenttia:

  1. Hyvin kello sopii tuohon :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti! :) Nyt lähinnä mietin, miten en keksinyt tätä jo aiemmin.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION