Makuuhuoneeseen tulivat vihreät samettiverhot

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Blogissa on jo vilahtanutkin makuuhuoneen uusi ilme. Mutta paljastetaan nyt muutos kokonaisuudessaan. Sängyn molemmin puolin roikkuvat nyt vihreät, paksut samettiverhot.

Tunnelma huoneessa muuttui uusien verhojen myötä lämpimäksi ja hämyisämmäksi. Sametissa on upea kiilto, joka pääsee vasta luonnossa nähtynä oikeuksiinsa. Tuon topatun tekstiilisen sängynpäädyn kanssa samettiverhot vievät ajatukseni jälleen piirun verran enemmän hotellimaisuuteen. Vielä toistaiseksi heittelin sängyn päälle aika vaaleita tyynyjä. Kunhan illat tästä vielä pimenevät tummennan vielä piirun verran sisustustyynyjäkin. Tavoitteeni on tehdä makuuhuoneesta kutsuva ja lämmin paikka ulkona voimistuvaa viimaa vastaan.

Makuuhuone on meillä kodin leikkisin huone. Alakertamme on vaalea, linjakas ja minimalistinen. Makuuhuoneessa on kiva kokeilla ja leikitellä väreillä, tekstuureilla ja runsaudella.

Yöpöytä aloitti verhomuutoksen kanssa samoihin aikoihin kolmannen elämänsä. Maalasin laatikon sinisen etuosan valkoiseksi. Jo aiemmin olen päällystänyt yöpöydän sinisen kannen marmorikuvoidulla dc-fix-kalvolla. Nyt se sopii raikkautensa ansiosta hyväksi vastapainoksi intensiiviselle vihreälle.

2 kommenttia:

  1. Upeat verhot! Olen suunnitellut olohuoneeseemme vihreitä samettiverhoja ja nyt kysyisinkin, että mistä olet hankkinut nuo ihanat verhot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Omani ostin Jotexilta värissä jadenvihreä. Väri on kuvissa ihan aavistuksen tummempi kuin luonnossa, mutta olen ollut näiden sävyyn todella tyytyväinen.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION