Sängyn petauksella voi vaikuttaa makuuhuoneen tunnelmaan - kuvissa neljä tyyliä

torstai 6. huhtikuuta 2017

Mikä on hattaran kevyt, vaaleanpunainen, lämmin ja söpö? Ainakin Kööpenhaminan reissulta mukaani tarttunut Zara Homen kashmir-torkkupeitto. Ja se tuo makuuhuoneeseen ihanan pumpulisen fiiliksen. Toinen, millä voi helposti vaikuttaa makuuhuoneen tunnelmaan, on petaus. Havainnollistan tätä efektiä kuvien avulla.

1 Minimalisti heittää päiväpeiton päälle vain pari tyynyä ja torkkupeiton. Tällöin petaus ei vie huomiota muilta tilan sisustusratkaisuilta.


2 Yksiväriset tyynyt ja kuviotyyny tuovat ilmettä ja kiinnittävät huomion sänkyyn.


3 Erikokoiset tyynyt mahdollistavat huoneen väriskaalan tukemisen ja tyynyt tarjoavat tukea nojailuun, jos haluaa lukea sängyllä makoillen.

4 Kuorimalla liinavaatteita esiin petauksessa ilmeestä tulee selvästi runsaampi. Mitä enemmän kerroksia luodaan, sitä vahvemman roolin petaus saa makuuhuoneessa.
2 kommenttia:

 1. Okei, koska aiheena on petaus, niin kai sen sitten täytyy sisältää päiväpeitto :-) Meidän huushollissa käytettyä "petausta", jossa päiväpeitto on aina siististi viikattuna säilytyspaikassaan makuuhuoneen hyllyllä ja vieraiden tullen nukkumapeitto silotellaan sängyn päälle, ei näkynyt. Eikä radikaalimpaa versiota, jossa vieraiden tullen makkarin ovi lyödään tiukasti kiinni. Eräänlainen petaus sekin ;-)

  Kauniita petauksia sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Vanha Jäärä! Kiitos kommentista ja hauskuutuksesta. 😊 Toki petauksen voi tehdä ilman päiväpeittoakin. Minulla on kuitenkin tapana käyttää päiväpeittoa ja siksi se näkyy blogissani myös tällaisessa ideapostauksessa. :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION