Saako halvalla hyviä kukkia?

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Elämää on vielä kodissa sisälläkin. Jos joku vaikka pohti, onko Sisätiloissa muuttunut Ulkotiloiksi. Ei sentään. Mutta niin Instagramissa kuin täällä blogissakin tullaan näkemään jatkossakin aika paljon piha-asiaa.

Mutta kyllä meillä vihertää sisälläkin. Innostuin kuvaamaan ilta-auringossa ruokapöydällä maljakossa olevia tertturuusuja. Ne ovat uusin bongaus lähimarketin kukkanurkkauksesta. Yleensä nappaan mukaani terttuneilikat, jotka ovat takuuvarmoja kestävyydeltään. Nyt minua houkutteli ruusujen runsaus. Kuuden oksan nippu oli riittävän iso täyttämään maljakon.

Markettikukat ovat edullisia peruskukkia, jotka kestävät vähintäänkin sen mitä hinta-laatu-suhde antaa olettaakin. Postauksen otsikon kysymykseen vastaukseni on, että kyllä saa, jos tietää, mitä ostaa. Tulppaanit ovat lyhyemmän ajan freesejä kuin neilikat ja nämä tertturuusutkin näyttävät nupsahtavan herkemmin seisovasta vedestä (jota en millään muista/ehdi/tajua vaihtaa päivittäin).

Ostan kukkia säännöllisesti sekä marketista että kukkakaupasta. Jälkimmäisestä tulee haettua vähän erikoisempia kukkia, kuten liljoja.

Tykkään siitä, miltä kukat näyttävät nojaillessaan ihan vapaasti maljakon reunaan, mutta olisi ihanaa myös oppia tekemään rentoja kimppuja. Pitänee katsella sidontakursseja sillä silmällä.

4 kommenttia:

 1. Ihania kukkia! K-kauppojen Reilun kaupan neilikat ja ruusut kestävät ilahduttavan kauan, neilikat parhaimmillaan kolmekin viikkoa, joten niissä on tosiaan hinta-laatusuhde kohdallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että markettikukilla on muitakin faneja. 😊

   Poista
 2. Minä myös liputan noiden neilikoiden puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä tosi kestäviä tapauksia. 😊

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION