Vihreää kaikilla pinnoilla

torstai 19. huhtikuuta 2012

Sain viimein aikoja sitten ostamani Harri Koskisen Kupu-palovaroittimen eteisen kattoon. Ja homma ei mennyt tällä kertaa läheskään niin kuin Strömsössä!

Ensin entisen palovaroittimen kiinnitystarra veti katosta maalikerroksen mukanaan, jota piti sitten paikkailla. Kupua ei puolestaan saanut laittaa rypyläiseen kattoon tarralla vaan se piti kiinnittää ruuveilla. Porakone piti taas lainata isältä ja kuljettaa Lappeenrannasta Tampereelle. Huoh! Luulin, että palovaroittimen vaihtaminen olisi viiden minuutin homma, mutta tähän meni kyllä kuukausia.

Nyt kun vihreä Kupu on katossa, huomasin, että eteisessämme on jotain vihreää niin katossa, seinällä kuin lattiallakin. Kaikki lähti tuosta vihreästä VM Carpetin Tessa-matosta, jonka halusin ehdottomasti eteiseen. Vuosien kuluessa se onkin ollut lyömätön valinta eteismatoksi, jolle siis astutaan ensimmäisenä ulko-ovesta tultaessa. Väri on säilynyt kirkkaana, lika ei tartu (tai ainakaan näy) ja nukkapinta on kaunis katsella. Voin suositella!

Seinällä puolestaan on avomieheltä lahjaksi saaduissa kehyksissä Pariisista ostamiani vanhojen Vogue-lehtien kansista tehtyjä postikortteja.

Eteinen on meillä pitkulan muotoinen tila, josta on kulku keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneesee, vessaan ja vaatehuoneeseen (kuvassa ovi oikealla). Haluan pitää sen mahdollisimman avarana ja selkeänä, joten paljoa nykyistä enempää ei tavaraa eteiseen mahtuisi. Yhdellä kapealla seinällä on kylläkin peili, jota ei kuvissa näy....
I finally got our new smoke alarm to the ceiling. I noticed that we have now something green in the ceiling, on the wall and on the floor.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION