Isot pinnat

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, kodista on tulossa isoilta pinnoiltaan hyvin vaalea ja klassinen. Olen monesti inspiraatiopostauksia kirjoittaessani todennut, että vaaleaan pohjaan on helppo rakentaa omaan tyyliin sopivia, muunneltavia sisustuksia. Tekstiilit ja huonekalut tuovat tarvittavan määrän väriä tilaan. Uudessa kodissa teen siis, kuten itse "opetan".

Suurin osa seinästä maalataan sävytetyllä valkoisella, tällä hetkellä vaihtoehtojen kärjessä on Tikkurilan Paperi -sävy. Se saa olohuoneen korkeassa päätyseinässä kaverikseen, joko täyshimmeää tummanharmaata maalia tai Boråstapeterin yksivärisen Pigment-malliston tapetin sävyssä Thunder. Sävytetty valkoinen korostuu ainakin valkoisiksi maalattavia ikkunankarmeja, portaita ja kaiteita vasten. Kotiin on tulossa myös valkoista, 10x20 laattaa harmaalla saumalla.

Uudessa kodissa toteutan myös muutaman pitkäaikaisen tapettihaaveen tehosteseinissä. Makuuhuoneeseen on tulossa Cole&Sonin Woods-tapetti mustavalkoisena, työhuoneeseen puolestaan Cole&Sonin Cow Parsley -tapetti myöskin mustavalkoisena. Eteiseen taas klassikko, joka sopii edellisten muoto ja värimaailmaan: Boråstapeterin Wallpapers by Scandinavian Designers -tapetti harmaine kolmioineen.

Lattiassa tavoitellaan kuultovalkoista lookkia. Nykyiset puunväriset listat vaihdetaan valkoisiin.

Näillä eväillä syrjäytetään asunnon nykyinen värimaailma: punaisuus, beige, kellertävä lakattu puu ja tummiksi petsatut karmit.

...
Some materials and colors for the new home. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION