Ensimmäiset sisustuskuvat

tiistai 11. elokuuta 2015

Sen sijaan, että voivottelisin nyt sitä, mitä kaikkea on vielä kotona tekemättä, aion nauttia näistä valmiista asioista. Yksi niistä on olohuone, joka näyttää jo aivan asuttavalta.

Vanhat olohuoneet kalusteet löysivät paikkansa helposti ja täyttivät tilan oikein mallikkaasti. Olinhan pyöritellyt erilaisia mahdollisuuksia päässäni jo hyvän tovin. Meiltä on kysytti monesti, että jouduimmeko neliöiden tuplauduttua hankkimaan paljonkin uusia kalusteita. Mutta toistaiseksi ostoksilla ei ole vielä tarvinnut käydä. On vain ihanaa, että huonekalut sijoittuvat väljemmin.

Joitain muutoksia olen miettinyt muun muassa työpöydän suhteen. Työhuoneeseen mahtuisi ja sopisi entistä suurempi työpöytä. Jos joku kaipailee vähällä käytöllä ollutta harmaata korkeakiiltoista Ikean Bestå Burs -työpöytää (180cm leveä), otan tarjouksia vastaan.

Mutta takaisin olohuoneeseen. Paraatipaikalle tilaan sohvan lukuvaloksi pääsi entinen ruokapöydän Tolomeo-valaisin. Se on myös ensimmäinen asia, joka osuu silmään huoneeseen ja oikeastaan koko kotiin tullessa.

Korkea olohuonetila on osoittautunut yhtä ihanaksi elää kuin katsellakin. Huoneessa ei kaiu, vaikka korkeutta on lähes viisi metriä ja katse hakeutuu vähän väliä lepäämään yläkerran lasikaiteeseen ja viistoon kattoon. Verhot puuttuvat vielä kaikista ikkunoista. Isot olohuoneen ikkunat ovat kauniit paljainakin, joten katsotaan hennonko peittää niitä lainkaan. Vaikka jossain vaiheessa tarkoituksenamme on maalata ikkunankarmit kodissa valkoisiksi, olohuoneessa olen miettinyt, josko karmit pitäisikin maalata harmaaksi tai jopa mustiksi. Mitä tuumitte? Tulisiko niistä kivaa kontrastia valkoharmaille pinnoille?

...
First look to our furnished living room. I love the open space and it's light look.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION