Hotellifiilistä makuuhuoneeseen

torstai 14. huhtikuuta 2016

Makuuhuoneessa on ilme muuttunut sitten viime postauksen. Olen maininnut, että haaveilen pehmustetusta, painonapeilla koristetusta sängynpäädystä. Vastaan tuli Jotexin Skene-sängynpääty, jota en voinut vastustaa. Korkea ja muhkea sängynpääty tuo makuuhuoneeseen hivenen hotellifiilistä. Korkea pääty antaa sopivan vastuksen muhkealle jenkkisängylle. Sänky sopii minusta nyt entistä paremmin omalle paikalleen ikkunan alle. 

Pääty näyttää luonnonvalossa hieman aiottua kellertävämmältä, mutta pienen kriiseilyn jälkeen se näyttää jo tosi kivalta ja sopii hyvin väreihin. Pääty asennettiin iltahämärässä ja keinovalossa, jolloin väriero ei iskenyt silmään.

Myös verhot ovat uudet. Ompelin ne Kodin1:n alelaarin Annon Lankku-kankaasta viime viikonloppuna, koska kaiken auringonpaisteen keskellä kaipailin vaaleampaa ilmettä harmaiden pellavaverhojen tilalle. Tällä kombolla mennään kesää kohti! 4 kommenttia:

 1. Näyttääpä houkuttelevalta! Kaunis tuo peite sängyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Retriikka! Peite on Lapuan Kankureiden ja kestosuosikki meillä. :)

   Poista
 2. Mikä tuo materiaali ja väri on tarkemmin? Skenejä näyttää olevan monta. Kiitos! Näyttää hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi siia! Materiaalina on pellava ja värinä luonnonvalkoinen. Kuten kuvistakin näkee, sävy on aavistuksen kellertävä, mikä ei Jotexin kuvasta näy. Nykyisinhän pääty on meillä hupun alla vaihtelun vuoksi. :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION