Viekää minut takaisin satumetsään!

torstai 18. huhtikuuta 2013

Olen kertonut, kuinka viime kesänä hurahdin täysillä Iittalan Satumetsä-sarjan astioihin. Ja tietysti juuri silloin se oli jo poistunut tuotannosta ja sain koluta alekoreja ja kilpailla viimeisistä kupeista ja lautasista aika monen muun myöhäisen kanssa.

Melkein pelottaa kertoa tämä, mutta Iittala tuo Satumetsän takaisin! Ainakin verkkokaupassa on jo saatavilla kuppi, lautanen ja kulho.

Satumetsä-muki on minulla käytössä päivittäin. Se on juuri sopiva sammio ryystää omenamehua, vettä, limsaa tai mitä ikinä! Yhtään pienempää mukia joutuisi täyttämään uudelleen jatkuvasti ja isommasta tulisi juotua liikaa. Voisin hamstrata ainakin pari mukia lisää ja salakavalasti hankkiutua eroon parista vanhasta ja kuluneesta mukista.

Onko siellä Satumetsä-faneja? Tiedän sitten juosta kauppaan hieman nopeammin.
...
Found out that Iittala's Satumetsä is back in the stores!

4 kommenttia:

 1. Kuulin Iittalan myymälässä, että sarja palaa vain kesäksi tuotantoon ja nopea kannattaa siis olla ehdottomasti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, kiitos! Pinkaisen kauppaa varmaan jo tänään. Pari mukia on ehdottomasti saatava.

   Poista
 2. Mikä ilouutinen, ihan huippua!! Itselläni kävi myös niin, että hiffasin nämä astiat juuri, kun ne poistui myynnistä. Siskontytölle kerkisin ostamaan lautasen ja kulhon, ja autuaasti kuvittelin, että keräilen sitten myöhemmin lisää... Hulluilta päiviltä pyysin ystäväni tuomaan yhden kulhon, kun en itse päässyt. Iittalan verkkokauppaan siis... Vähän vaan harmittaa, kun kulho oli aikas paljon halvempi Hullareilla, mutta kun en kehdannut toista laittaa kanniskelemaan mulle vinoa pinoa astioita ; )

  Löysin vasta tämän kivan blogisi, ja tulen toistekin vierailulle : ) Tervetuloa myös tutustumaan minun "tuoreeseen" blogiini : )

  Terkuin
  www.keltainenelefantti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jätit käynnistäsi kommentin. Tulen pian vastavierailulle!
   Satumetsässä on vaan sitä jotain. Todella kaunis kuvitus. Minuakin harmittaa, kun viime kesän Iittalan aleissa mukeja ja muita myytiin noin kymmenellä eurolla. Menivät silloin vain ihan heti. Faneja taitaa olla monta muutakin! :D

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION