Sisätiloissa mausteilla

torstai 2. toukokuuta 2013


Tässä muistutuksena, että puuhailen Sisätiloissa-nimen alla muuallakin kuin blogissa.

Napsin silloin tällöin kuvia Instagram-sovellukseen. Nämä ovat yleensä pieniä hetkiä jopa muustakin kuin sisustamisesta. Kuvia asioista, jotka ovat kiinnittäneet huomioni, mutta joista ei olisi asiaa omaan postaukseensa.


Minulla on omat inspiraatiokansioni myös Pinterestissä. Pinnaan kuvia kansioihini päivittäin. Laajin taitaa olla tuo Interiors and more -kansio. Ihailen käyttäjiä, joilla on kymmeniä eri kansioita hyvin napakoilla otsikoilla, kun minulla kuvat ovat suloisena sekamelskana. Kansioon on kuitenkin kiva palata selailemaan milloin minkäkin inspiraation etsinnässä.
Blogiini pääsee Indiedays Inspirationin lisäksi myös Blogilistan ja Bloglovinin kautta.


5 kommenttia:

 1. Heippa. Ihana blogi sinulla, olen jo tovin ollut lukijana, mutta nyt uskaltauduin kommentoimaan kun näin tuossa pikkukuvassa tuollaiset ihanat kuulokkeet, jotka on päällystetty ihanan pirteillä keltaisilla suojilla. Onko ne neulottu ja oletko tehnyt ne itse? Olisko ohjetta moisiin?
  Ihanat!

  t. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mari! Kiva, että jätit kommentin käynnistäsi. Siskoni teki kuulokesuojat minulle. Ohje on Kässäkerhosta... Onkohan tuo palsta Ilta-Sanomien nettisivuilla. Voin kaivaa sinulle vielä tarkemman linkin tuota pikaa. Nyt vastailen puhelimella.

   Poista
  2. Mari, tässä vielä linkki tuohon kuulokkeiden ohjeeseen, jonka välitin sisarelleni:
   http://blogit.iltasanomat.fi/kassakerho/2012/01/18/kuulokepehmusteet-virkkaamalla/

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Teepä niin. Voin sitten ottaa sinut omiin seurattaviini. :D

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION