Kauniit valkoiset neliöt

lauantai 4. toukokuuta 2013

Tähän valkoiseen asuntoon on helppo miettiä mieleisensä sisustus. Vai mitä sanotte upeasta olohuoneen ikkunasta, korkeista huoneista ja avoimesta pohjaratkaisusta? Minulle toimii mainiosti. Vanha valkoinen kakluuni kruunaa kokonaisuuden.

Laittaisin oman tyylini mukaan asuntoon hieman enemmän väriä seinille ja mattoja lattialle, mutta säilyttäisin kyllä tämän ihanan avaruuden ja valoisuuden. Keittiö menisi mainiosti valokuvissa olevassa asussaan.

Parasta asunnossa taitavat jälleen kerran olla ikkunat, varsinkin olohuoneen ja keittiön kauniit kaari-ikkunat. Jos silmät ovat ihmisen sielun peili, asunnoissa samaa asiaa taitavat hoitaa ikkunat. Tämän asunnon ne viestivät olevan paljon aikaa ja ihmisiä nähnyt. Ja ihmiset, jotka ymmärtävät säilyttää vanhat kakluunit, eivät voi olla kuin lämpimiä ja kotia rakastavia. Vai mitä mieltä olette?

Kaikki kuvat lainattu luvalla / Pictures borrowed by permission of: Stadshem
...
I thought this apartment is like a blank canvas. I can easily imagine how I would make it a home for me and my boyfriend. And I think you have your own ideas. The big windows, open floor plan and sense of space inspires me. And those windows...they must be the best thing here. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION