Kalanruoto lattiassa

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Meni pari päivää tässä vuokra-asunnossa ennen kuin huomasin, että täällä on mitä kaunein lattia. Sirokuvioinen kalanruotolattia tuo luonnetta asuntoon, kolhuineen päivineen.

Suosikkiruotoni olisi suuri, kuten pariisilaiskodeissa, mutta tämä taitaa sopia paremmin pieniin neliöihin ja matalaan huonekorkeuteen, koska kuvio toistuu harmoonisesti. Iso kuvio mahtuisi toistumaan pienellä lattia-alalla vain pari kertaa ja pienentäisi tilaa entisestään.

Valmiiksi kalustetussa asunnossa en pääse vaikuttamaan sisustukseen (enkä myöskään esittele asuntoa täällä blogissa, koska se ei ole oma), mutta kalanruotoparketin kanssa sopisi mielestäni parhaiten moderni ja selkeä sisustus. Ne toisivat parketin tähän päivään. Ja voi pojat, jos tuollaisen pienikuvioisen kalanruotoparketin saisi oikein oikein vaaleana tai jopa valkoisena. Se olisi todellinen kaunotar lattiaksi!...
Noticed that our summer apartment has a lovely fishbone floor. I like the pattern most when it's big, like in parisian apartments, but this small one goes better with this small space.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen kuolannut muutaman vuoden kalanruotoparkettia, on se vaan niin näyttävä! :) Itse tykkäisin parketista tummana jopa mustana, vaaleiden seinien kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kyllä sekin näyttäisi hienolta! Mustana varsinkin, mattamustana minulle kiitos! :D

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION