Vilvoittele varjoissa

torstai 13. kesäkuuta 2013

Nämä kauniin kodin kuvat nähdessäni mieleeni tulivat välittömästi viime viikon helteiset päivät. Vaikka rakastan kuumuutta ja hellettä, sää sai myös välillä etsiytymään suojaan auringolta, viileän betonipinnan läheisyyteen ja suojaisaan, yksityiseen varjoon.

Avara ja valoisa koti on yksivärisyydessään (vaikkakin sen kaikissa sävyissä) kutsuva ja todella intensiivinen tunnelmaltaan. Koti ei ole lainkaan synkkä, vaikka esimerkiksi olohuoneen seinän sävy on tumma.

Turha varmaan sanoa, että lisäisin asuntoon väriä edes tekstiileissä, jos se olisi omani. Mutta jo pelkästään vaalea olohuoneen lattia tuo asuntoon kontrastia, josta pidän.

Ja tuo keittiön ikkuna makuuhuoneeseen on kaunis. Minulla oli sellainen viime kesänä kesäasunnossani Turussa. Joku taisi sanoa keittiötä akvaarioksi, mutta ainakin se toi valoa pieneen tilaan. Tuo on jälleen hieman vanhanaikainen ratkaisu, josta oikein käytettynä tulee kaunis ja persoonallinen tekijä asuntoon.


 Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Fantastic Frank
 ...
I would gladly spent one hot summer day in (the shadow of) this beautiful apartment. Dark tones don't make the look dark or heavy, but cool and calm, don't you think?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION