Rento kesäpetaus

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Patja lattialla huoneen nurkassa. Kun näin alivuokralaiskämpän sängyn, päätin unohtaa päiväpeiton tältä kesältä. Jo aluslakanan laittaminen oli vaivalloista puuhaa.

Niinpä kesäpedissä saavat olla lakanat näkyvissä. Suoristan vain aamuisin tuplapeiton sängyn päälle. Kodin1:n poistokorista noukkimani Sandfieldin kulutetusta farkusta tehty tyynynpäällinen viimeistelee petauksen. Marmorikuvioisella ikkunalaudalla koristeena on pari Kastehelmi-tuikkua. Ikkunassa valmiina olivatkin tyyliin ja petauksen materiaaleihin sopivat valkoiset pellavaverhot. Näyttää ja tuntuu oikein rennolta ja kesäiseltä nukkumapaikalta.

Ostin kokeeksi kaksi pellavaista tyynyliinaa, ja ne ovat kyllä tuntuneet kivoilta poskea vasten. Voi olla, että syksyllä tulee ostettua viimein myös pellavaiset pussilakanat.

 ...
Light and airy summer bed. I was writing bedroom, but this is really just a corner in a one room apartment. White linen curtains were on their place, so I wanted fill the bed with light and natural colors and not use the bed spread, it would be too difficult to try to get it on place nicely on mornings.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION