Kurkistus juhannuskattaukseen

torstai 20. kesäkuuta 2013

Suuntaamme jälleen avomiehen kanssa juhannuksen viettoon ystävämme perheen huvilalle/kesäpaikalle. Tarkoitus on nauttia hyvästä ruuasta, parhaasta seurasta ja riemukkaasta meiningistä pari päivää. Juuri tätä kirjoitellessani aurinko repeilee lupaavasta näkyviin Tampereella. Toivottavasti perjantaiksi ja lauantaiksi tulee lämmintä ja aurinkoista.

Kasailin innoissani kokoon myös kattausta juhannusaaton juhla-aterialle. Jos kattaus viime vuonna oli sininen, nyt väriskaala on enemmän maanläheinen, tai niin ainakin nyt suunnittelen. Haalin tekstiilejä ja kattauksen pieniä elementtejä kotoa ja muutamalla eurolla kaupasta. Tavoitteena on sopuisa värien ja kuosien sekamelska, tyyli, joka miellyttää minua juuri nyt.

Tässä vilautus yksityiskohdista. Yritän jälleen ehtiä ottaa kuvat ennen kuin nälkäiset vieraat heittäytyvät pöytään.

Ihanaa juhannusta kaikille Sisätilojen lukijoille!

...
Details of the materials for midsummernight's table setting tomorrow. I try to take few pictures tomorrow before the hungry eaters. 

2 kommenttia:

 1. Mukavaa Juhannusta myös sinulle!

  Mä kävin kaupasta kotiuttamassa eilen meille kuudennen kastehelmi tiukkukipon vaaleansinisenä. Sopivat erinomaisesti myös kattauksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kastehelmi on minun suuri suosikkini. Tuikkuja löytyy minultakin jo tuo kuusi kappaletta. Erivärisinä sopivat todellakin kattaukseen kuin kattaukseen.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION