Asuntomessumuistio

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Viikonlopun asuntomessukeikalta ei jäänyt ihan hirveästi aah-, ooh- ja wau-juttuja mieleen. Oli kauniita sisustuksia, mutta aika tavallisin keinoin toteutettuja. Kaipaisin tällaisille messuille enemmän rohkeutta, omaperäisyyttä ja kyseenalaistamista.

Suosikkikohteeni oli Maja, kuten monella muullakin. Siellä oli uskallettu poiketa tavanomaisesta, yhdistetty skandinaavista suunnittelua ja loft-henkeä. En allekirjoita tässäkään kohteessa kaikkia valintoja (ledinauhojen runsas käyttö mm.), mutta se jäi ainakin mieleen.

Joitain kuvia napsin itselleni muistiin ja inspiraatioksi. Tykkäsin rinnastuksista (mm. hirsiseinä ja moderni tapetti, erilaiset hirsiseinän käsittelyt viereisillä seinillä), värien käytöstä (rohkeita värejä, tummia seinäpintoja ja värikkäitä tapetteja), klassikoista (ihanan lepakkotuolin paluu, pirttipöytä), teetetyistä kalusteista (musta keittiö) ja ainakin vanhasta tehtynä uudella tavalla (vain osittain laatoitettu kylpyhuone, jossa metrolaatta oli saanut tyylikkään aaltoilevan muodon).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION