Siskon luona, osa II

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Toinen ja viimeinen osa kuvista sisareni luota. Hänen ja miehensä koti Helsingissä on siis kaksio, jossa keittiö ja olohuone ovat yhtä tilaa, makuuhuoneeseen johtavat puiset pariovet ja eteisestä pääsee pieneen wc/kylpyhuoneeseen.

Aiemmin esittelin jo asunnon keittiön, postauksen löydät täältä.

Tämä tyttö suuntaa huomenna Hyvinkään asuntomessuille. Olen pyörähtänyt siellä, kun kaikki vielä viimeistelivät kohteitaan, mutta haluan vielä nähdä kaiken valmiina. Tässä on ollut kova homma yrittää vältellä blogeissa viliseviä messupostauksia, koska haluan nähdä paikat ihan itse. Ovatko kaikki muut jo käyneet messuilla?
...
A second set of pictures from my sister's family's home. This time it's about living space, bedroom and bathroom. Enjoy!

12 kommenttia:

 1. Ihan mieletön sisustus! Ihania yksityiskohtia ja hauskoja tilaratkaisuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että blogini lukijat voisivat tykätä! Ja sisareni tykkää näistä kommenteista varmasti.

   Poista
 2. Ompas kaunis asunto ja niin hienosti remontoitu! Hei kysymys, satutko tietämään tarkemmin tuosta kylppärin tasosta, miten se on kiinnitetty? Mietin meille samaa systeemiä ja mietin tarvitseeko se jotain "tukea" alleen tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Delegoin vastausvuoron suoraan sisarelleni, jonka tiedän lukevan blogiani. Jos vastaat Anne tähän alle, niin löytyy vastaus perille. :)

   Poista
  2. :) Kiitokset ihanista kommenteista!
   Tason alla 3 seinällä on puiset tukilaudat, jonka päällä taso lepää. Toki taso on myös ruuvattu kiinni kulmarautojen avulla näihin tukilautoihin ja tukilaudat puolestaan seinien koolinkeihin kiinni.

   Poista
 3. Kauniita yksityiskohtia! Viihtyisä koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan. Vasta eilen kuulin asukkaiden sanovan, että nyt vuosien jälkeen koti alkaa olla aika valmis.

   Poista
 4. Löysin sattumalta blogiisi ja siskollasi on kyllä UPEA koti! Onko tuo keittiön valitila oikeasti tiiltä? Entäpä mitä materiaalia on makuuhuoneen "tiiliseinä"?

  Heti täytyi lukea useampikin postaus ja mukavalta blogilta vaikuttaa!

  Tervetuloa vastavierailulle http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jätit kommentin käynnistäsi! Tulen ehdottomasti vastavierailulle pian.
   Keittiön välitilassa on tiiltä, joka löytyi remontissa seinän tasotteen alta. Makuuhuoneessa on puolestaan sisustustiiltä. Sisareni voi tähän alle antaa tarkempia tietoja ostopaikasta, jos vielä muistaa sellaisen. Tai korjata tietojani. :)

   Poista
  2. Kiitokset ihanista kommenteista!
   Näinpä juuri, makuuhuoneen sisustustiilten ostopaikkaa en valitettavasti enää muista (remontista on jo muutama vuosi), nykyään valikoimaakin on varmasti enemmän. Keittiön "välitila" on siis talon alkuperäinen tiiliseinä vuodelta 1926, joka kaivettiin esiin tasoitteen alta.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION