Koti kuin kuuma rantahiekka

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Liekö tämä paahteinen päivä syynä siihen, että tämän asunnon kuvista mieleeni tuli rantahiekka jalkapohjan alla.

Tyylillisesti asunto ei ole aivan täysin makuuni, mutta voisin ottaa omaan kotiin siitä ideoita ja mausteita. Naulakkoseinä on esimerkiksi valloittava ja mielenkiintoinen elementti. Sen sijaan piristäisin asunnon luonnonsävyjä ja -materiaaleja reippaammilla kontrasteilla.

Varsinaisen rantahiekan mieleeni tuo kuitenkin kullanhohtoinen efektimaaliseinä. Sävy on mitä onnistunein: sekä viileä että lämmin. Seinän heijastama valo kertaantuu myös kauniisti valkoisten seinien avulla.
Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Stadshem
 ...
As I saw this apartment, my first thought was, this apartment is like hot sand in the beach. I love many details in these pictures (the black paneled wall in the hallway, the gold efectpaint wall), although the combination isn't exactly my taste. I would spice all the nature inspired colours and tones with contrasts and bold colours. All in all, a lovely apartment and styling!

4 kommenttia:

 1. Onpas upea kämppä! Jotain koukuttavaa tossa kyllä on, vaikken itsekkään ole ihan tuon tyylin kannattaja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kivoja juttuja poimittavaksi.

   Poista
 2. En minäkään ihan täysin tuota tyyliä kannata, mutta ihana! Nuo vanhat puulaatikot on täydellisiä. Unelmoin noista, pitää saada omaankin kotiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jokin tässä kämpän sisustuksessa vain nappaa. Puulaatikot ovat aika herkulliset tuossa.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION