Siskon luona, osa I

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Nyt on luvassa kurkistus perheenjäseneni kauniiseen kotiin. Isosiskoni asuu täällä Helsingissä miehensä kanssa. Tämä koti on reilun 40 neliön kaksio Helsingin kantakaupungissa, jonka asukkaat ovat remontoineet alusta loppuun tyyliinsä sopivaksi.

Kuvista voi päätellä, että tässä kodissa välitetään sisustuksesta. Voitte bongata kivoja yksityiskohtia. Esimerkiksi keittiössä on kaunis betoninen työtaso, joka on tehty itse.

Koska varsinkin Helsingissä jokainen asuinneliö on arvokas, asunnossa on kiinnitetty paljon huomiota neliöiden hyödyntämiseen. Siinä on mielestäni onnistuttu, jos kahden ihmisen tavaroiden lisäksi tilaa on jäänyt myös flipperille, joka on keittiösaarekkeen vieressä.

Ehdotin sisarelleni jo alkukesästä, että voisin kuvailla heidän kotinsa täällä blogissa esiteltäväksi ja viimein tällä viikolla saimme aikataulut osumaan yksiin. Ensiksi esittelen asunnon keittiön ja säästän muut tilat toiseen postaukseen.  ...
A first climps to my sister's (and her family's of course) beautiful apartment here in Helsinki. They have renovated the place from scratch. First I show you the kitchen and save the rest of the apartment to another post. Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION