Ryppyjä tulossa

torstai 15. elokuuta 2013

Sen verran kauan kuvat ryppyisistä pellavalakanoista ovat minua kiehtoneet, että viimein sain aikaiseksi laittaa tilauksen menemään.

Kesän ajan olemme käyttäneet pellavaisia tyynyliinoja ja olen ihastunut niiden viileään karheuteen.
Ja jotenkin tuntuu, että pellavalakanoiden pitää olla juurikin valkoisia. Ehkä niiden raikkaus sopii tuohon ryppyiseen olemukseen. Asuntomessuilla muistan Kodin1:n Annon osastolla olleen työntekijän kertoneen, että heillä suosituin väri pellavalakanoissa on kuitenkin vaaleanharmaa. Ehkä yhden vaaleanharmaan tyynyn voisin huolia valkoisten lakanoiden joukkoon.

Niinpä meilläkin saadaan pian nauttia unista puhtaanvalkoisten pellavalakanoiden välissä. Miehen ainoa kysymys oli, että osataanko sitten muilla enää nukkuakaan? En tiedä. Ehkä meillä menee kaikki lakanat uusiksi.
Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Alvhem, Keskon kuvapankki, Stadshem
...
I finally ordered a pair of white linen duvet covers. Just wondering, if we soon have to change all of our duvet covers to linen ones. 

4 kommenttia:

 1. Kaunista. Teillä taitaa olla tuo seinämaali just sama kuin meillä olkkarin, keittiön ja parin makkarin puolella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita kuvia ja ihanaa pellavaa tosiaan! Mutta nämä kuvat eivät siis ole meiltä. Minä vasta odottelen omia pellaviani saapuviksi. :)

   Poista
 2. Mä olen tässä kans jokusen hetken käyttänyt aikaa siihen, että olen surffaillut netissä ja sormet syyhyten miettinyt, että klikkailenko tilausta pellavapussilakanoiden ja tyynynpäällisten osalta vaiko en. En ole vielä. Tänään tosin tilasin olohuoneeseen uuden maton.. Se on ollut vähän pidempään ostoslistalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi matto on aikas kiva ostos! :) Ehdit sitten myöhemmin klikkailla lakanoita koriin. Minä voisin puolestani seuraavaksi katsella meidän makkariin uutta mattoa.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION