Valkoiset unet

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ensimmäinen yö uusissa pellavalakanoissa nukuttu. Ihana karheus ja viileys jäivät ensimmäisenä mieleen. En hennonnut edes peittää lakanoita eilen päiväpeitolla, koska petaus näytti niin kutsuvalta ihan sellaisenaan. Laitoin vain pieneksi kontrastiksi seinää vasten isot tyynyt. Yritän vakuuttaa avomiehelle, että tarvitsemme sängynpäädyn. Tyynyt osoittavat mielestäni ihan selvästi, että pehmeä tekstiilisängynpääty sopisi paikalleen!

Lakanoiden vaihdon yhteydessä myös peitot vaihtuivat muhkeisiin talvipeittoihin. Olin varma, että niissä tulisi vielä kuuma, mutta ei ollenkaan.

En tiedä, mitä lakanansa mankeloivat tai silittävät ihmiset tuumivat, mutta minusta tuo pellavan ryppyisyys on ihanaa. Ei tulisi mieleenikään painaa sitä silitysraudalla matalaksi.

Valkoisten lakanoiden lisäksi voisin kelpuuttaa pellavaisina myös vaaleanharmaat lakanat. Joten eiköhän näitä aleta nyt kerätä pikku hiljaa enemmänkin....
Love our new linen duvet covers and pillow covers. First night was cool and comfy! Can you ask more? I think linen duvet covers are already my favorites. And they look beautiful. I didn't even put the cover on yesterday.

2 kommenttia:

  1. Meillä on myös ja ollaan oltu ihan supertyytyväsiä! Ja näyttää niin hyvältä! Juuri tuo ryppyisyys ja huolettomuus petauksessa. Ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä! Taitaa olla vallalla jonkinlainen pellavabuumi!

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION