Vintage-karkki

tiistai 17. syyskuuta 2013

Hempeä yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tämä on minun silmääni ihana tyttömäinen koti vintage-herkuilla. Tuleeko tämä vaikutelma sitten puuterinpunaisesta nojatuolista, taiteesta seinillä, vekeillä olevasta varjostimesta tai puisista piirongeista, mutta tykkään kodin fiiliksestä (vaikkei se täysin omaan makuuni menekään). Kiva nähdä, kuinka yhtenäinen asunto on tyylillisesti - huoneesta toiseen.

Minun loppuviikkoni menee Habitare-tunnelmissa ja perjantaina on edessä kauan odotettu Tukholman reissu. Nyt jos jollain on hyviä sisustusvinkkejä Tukholmaan, olisin niistä enemmän kuin onnellinen. 

Listallani ovat nyt Svenskt Tenn, Lotta Agaton Shop, Bruka Design, Design House Stockholma ja sisustukseen kuulumattomana pysähdyspaikkana Ladurée ja sen ihanat macaronit.Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Stadshem
...
Here's a sweet and girly vintage-inspired apartment. There is a blend of modern and old in every room. One style goes smoothly through the hole apartment. Looks nice (although style isn't exactly to my taste).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION