Habitaren pikakelaus

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kylläpä viikko hurahti vauhdilla! Nyt on kuitenkin kotiuduttu sekä Habitaresta että Tukholmasta. Olipa kiva miniloma länsinaapurissa. Ja tarttuihan sitä jotain pientä kotiinkin. Palaan niihin kuitenkin seuraavissa postauksissa, sillä puran nyt (lähinnä itselleni) Habitaren saldon. Messuilla on käynyt jälleen paljon bloggareita upeista postauksista päätellen.

Kuviin poimin nähtävästi kaikkea kuparista, värikästä ja kaunista. Nuorten suunnittelijoiden prototyypeissä tykkäsin yksinkertaisista ja näppäristä ideoista: muun muassa valaisimesta, joka on pöydässä kiinni, betonijalkaisesta pöydästä ja pinottavasta ruukusta.

Kivoja ideoita olivat myös Tikkurilan uudet maalattavat tapetit, Konton turpeesta tehdyt muotoiltavat akustiikkalevyt, joihin saisi painettua myös vaikkapa valokuvia. Valokuvia löytyi myös suihkuseinästä (en muista nyt valmistajaa). Havittelin tällaista aikoinaan kurssiprojektiin perheen kesäpaikan laajennukseen, mutta se oli todella kallis ja jäi siksi haaveeksi. Tuollaisella saisi niin kivasti ilmettä kylppäriin.
Eniten hämmästelin suomalaista Wall+ -laattasarjaa, joka on valmistettu luonnonkuidusta. Puukuvioidun laatan pinta tuntuu erehdyttävästi puulta, vaikka laatan massa on aivan perinteisen laatan näköinen. Vaikea selittää, mutta tuote oli todella kiinnostava ja näyttävä.Olin messuilla parinakin päivänä, ensin tutkin tarjontaa töiden puolesta ja toisena päivänä Biolanin kutsumana. Biolan esitteli uuden kodin viherkasvien Ilo-ruukkusarjan, joka lupaa helpottaa viherkasvien kasteluongelmia ja mahdollistaa ruukkujen nostamisen seinälle, pois pöytätilaa viemästä.

Biolan tarjosi bloggarille sisäänpääsyn messuille torstain ammattilaispäivänä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION