Rytmiä klassikkoväreillä

maanantai 11. marraskuuta 2013

Kun törmäsin tähän asuntoon Alvhemin sivuilla, ajattelin, että kerrankin väriä! Vaikka ihastelen monesti valkoisia sisustuksia, todellisuudessa janoan seiniini väriä.

Tämän asunnon väripaletti on todella klassinen. Tulee mieleen lämmin englantilainen sisustus sikarihuoneissa, kirjastoissa ja metsästysmajoilla. Seinät on maalattu vahvoilla väreillä ja tunnelma on lämmin ja kotoisa.

Kontrastina on paljon puhdasta valkoista: katossa, listoissa, tekstiileissä, kalusteissa… Paksut listat rajaavan värialueen selkeästi, jolloin asunnon fiilis säilyy tummista seinistä huolimatta ilmavana ja raikkaana. Iso rooli on myös valolla, sitä tulee paljon isoista ikkunoista ja monista valaisimista.

Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Alvhem Mäkleri oct Interiör
 ….
An apartment with rich color is such a nice surprise. Dark walls make this apartment look elegant,  warm and clear. I like how the big colour areas (walls) are framed with wide white panels. The colour palette is classic: it takes my mind to England and to some beautiful home library or hunting cottage. These pictures makes me wanna paint my walls with rich colours!

2 kommenttia:

BLOG DESIGN BY ADORATION