S niin kuin...

lauantai 9. marraskuuta 2013

Olen himoinnut valokirjainta meille jo kauan, mutta sen paikka sisustuksessa on ollut vähän hakusessa. En kuitenkaan voinut välttää kiusausta, kun sain yhteistyössä Live with me -sisustusliikkeen kanssa valita itselleni alennuksella jotain kaupasta.

Mietin ensin suurta P-kirjainta, mutta kun näin tämän pienen s-kirjaimen, oli valinta selvä. S:n paikka kotona löytyi helposti, se sujahtaa söpösti betoniruukkujen väliin makuuhuoneen ikkunalaudalla.

Mies kyseli heti, että mitä tuo s sitten tarkoittaa? En miettinut asiaa niin pitkälle. Tykkäsin vain valokirjaimen pulleista muodoista. Työpöydän ääressä istuessani olen keksinyt s-kirjaimelle monia eri tarkoituksia. Se muistuttaa syömisestä, pysähtymisestä, spurttaamisesta, söpöydestä, mitä nyt milloinkin tarvitsen. Valokirjaimesta taisikin tulla oikea stressilelu tekstityöläiselle. Aika sopivaa itse asiassa!

Live with me -arvontaan on tullut valtavasti vastauksia, kiitos! Aikaa on siis vielä 17.11.2013 asti. Arvonnan ohjeet löydät TÄÄLTÄ.

Postaus tehty yhteistyössä Live with me -sisustuskaupan kanssa.There is something alphabetical in this new light! I've noticed that this little "s" I got from collaboration with finnish interior shop Live with me is an inspiration for me as I sit in front of the desk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION