Kukkia auringolle

lauantai 18. tammikuuta 2014

Ostin auringon valosta innostuneena leimuavan oransseja tulppaaneja kotiin. Jotenkin tuntuu, että talvifiilis jäi tänä vuonna aivan välistä. Oli niin kauan pimeää, että laskin sen syksyn piikkiin ja nyt kun aurinko vihdoin paistaa, alan haaveilla jo keväästä. Edes kovat pakkaset eivät vie uskoa siitä, että kevät on ihan nurkan takana.

Kuten näkyy, taulut odottelevat edelleen ripustamista. Mutta leikitään, että taulun kuuluukin nojailla seinään. Olen vähän haaveillut String Pocket -hyllyä tuohon keittiöpöydän päähän. Seinä näyttää niin karulta ilman mitään. Ensiksi pitää kuitenkin saada taulut paikalleen, jotta näkee, miten ne muuttavat seinän korkeutta ja ilmavuutta.

Pohdinnassa on myös ruokapöydän valaistus. Meidän perheessämme luetaan edelleen ahkerasti sanomalehteä aamupalapöydässä, mutta nyt hyvä lukuvalo vielä uupuu. Olohuonetilassa on vain yksi kattopistoke ja se osuu seurustelu ja sohva-alueen keskelle. Keittiönpöydän luo haluaisin ehkä seinävalaisimen, jolloin valaisin ei veisi pöytätilaa. Saa nähdä, mitä tässä keksii! Onneksi syntymäpäiväni lähestyy…
...
Finally some sun light in Finland! It needed some fresh tulips to bring the light inside also! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION