Paljas ikkuna

maanantai 13. tammikuuta 2014

Olohuoneessamme on vain yksi suuri ikkuna. Nyt pohdimme, tarvitaanko siihen lainkaan verhoja? Seuraava kerrostalo on vasta hyvän matkan päässä, joten näkösuojaa ei tarvita. Huoneessa ei myöskään kaiu tekstiilien ja kirjojen takia.

Olisivatko verhot turha juttu tai voisivatko ne jopa pienentää huonetta? Olin miettinyt vain ohutta valkoista valelaskosverhoa ehkä pellavasta, mutta alan pikku hiljaa kallistua verhottomuuden puolelle. Onhan tuo iso ikkuna aika kaunis tuollaisenaan. Vanha verhotanko voisi jäädä paikalleen (näyttää olevan aika tiukasti seinässä kiinni) pitämään valosarjaa paikallaan. Nuo verhoklipsit on tarkoitus kuitenkin ottaa pois, jos verhoa ei tule.

Tällaiset yksityiskohdat kuten verhot ja taulut ovat koko asunnossa aivan vaiheessa, joten ihan päivälleen ei ole verhoistakaan päättäminen. Parempi vähän aikaa fiilistellä, mikä sopii mihinkin kuin tunkea verhoja ja taulukoukkuja sinne ja tänne (kiviseiniin).

Voi vitsit tätä pimeää aikaa ja sisätiloissa kuvaamista. Sanon vaan! …
We've been thinking if need curtains at all to our living room. One BIG window looks kind of cool on it's own and there aren't other buildings right next to ours, so there is no need to block the view.

6 kommenttia:

 1. Hurmaava ikkuna poikkipuineen. Tuollaista ikkunaa olisi lähes sääli peittää minkäänlaisilla verhoilla, vaikka yleensä liputankin verhojen puolesta. Itse en osaisi ilman olla, mutta näissä kuvissa... tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhoihin olen minäkin tottunut! Mutta tässä voi kyllä käydä niin, että annetaan asian muhia ainakin kevään kirkkaaseen valoon asti. :)

   Poista
 2. Enpä laittaisi,kaunis ikkuna!Minulla ei ole yhdessäkään ikkunoissa verhoja.Meillä suuret ikkunat ja leveät,istuskeltavat ikkunalaudat,vanha funkistalo.Kaihtimet on,mutta aina pvällä ihan ylös nostettu.Välillä verhoja kokeilen,mutta heti tulee tunkkainen fiilis ja otan ne pois:)-nana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nana, tämä olisi ensimmäinen verhoton ikkuna ikinä meille! Mutta kaunis ikkuna antoi siihen ajatuksen. :)

   Poista
 3. Ihana ikkuna! Jos meillä olis tuommoinen, en lähtis verhoilla peittämään, se on nimittäin upea!
  Hetken aikaa olen ehtinyt blogiasi kurkkimaan, nyt vasta ensimmäisen kerran aamukahvin aikaan ehdin kommentoimaan. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tämä jo kodilta tuntuu! Odotan jo innolla, kuinka valoisaksi se tämän huoneen saakaan, kunhan talvi menee ohi. Minäkin olen vieraillut sinun kauniissa blogissasi! Voisin ryhdistäytyä kommentoinnissa!

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION