Koti kuin boutique-hotelli

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kotoisa, ylellinen, lämmin, modernin säväyttävä, kuin boutique-hotellin ja kodin sekoitus. Tämä stailaus iski minuun. Ihania väriyhdistelmiä, mukavia kalusteita, valoa, avaruutta, tilaa. Ja kiva nähdä, että värejä on käytetty runsaasti. Ehkä hotellimaisuus tulee mieleeni a) runsaista verhoista b) jäsennellyistä toiminnoista c) no siitä kliinisyydestä myös, mutta hyvällä tavalla - jos ymmärrätte. 

Pitkästä aikaa myös fototapetti näyttää erityisen kivalta. Ehkä syy on oranssissa värityksessä tai onnistuneessa kaluste, tekstiili, väritys yhdistelmästä. En tiedä, mutta toimii. Tuollaiset vanhat kuluneet matot ovat niin ihania. Punainen matto ruskealla puulattialla on vähän nähty, vanhanaikainen juttu, mutta valkoisella puulattialla se herää loistoonsa ja saa ansaitsemansa huomion.

Sanasta boutique-hotelli muistui mieleeni, että olen täysin unohtanut näyttää muutaman kuvan Israelin työmatkan hotellista. Ei varmaan tarvitse sanoa, että kyseessä oli aika makea tapaus. Yritän kaivella kuvat jo seuraavaan postaukseen.Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Fantastic Frank

Is this a boutique-hotel or home I wondered as I saw this apartment. But in a good way you know. I really like the stailing. It's cosy and clean at the same time. And at last some colours! The color combinations are especially to my taste.

6 kommenttia:

 1. Minäkin tätä FF:llä ihastelin.
  Jäin taas kerran miettimään mikä ja miten he tämän ihastuttavan tyylin tekevät.

  VastaaPoista
 2. Ihana sekoitus ylellisyyttä sekä kodikkuutta - todella ihana koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Ja värit piristävät aina.

   Poista
 3. Oih, ihana! Mitkä ikkunat ja partsi, silmä lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kivoja yksityiskohtia kaikkialla.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION