Tolomeo teki tilan

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ehkä suurin muutos, joka avoimessa olohuone/avokeittiö/ruokailutilassamme tapahtui Tolomeon myötä, on jaksotus. Valaisin rajaa ruokapöydän omaksi alueekseen. Ilman valaisinta pöytä oli vähän orvon näköinen, kuin unohdettu tuohon nurkkaan.

Varjostimen roikkuminen pöydän päällä on niksi alueen rajaamiseen. Seinävalaisin jättää kuitenkin katseelle tilaa kulkea valaisimen yli, jolloin huoneen avoimuus ei kärsi pätkääkään. Tolomeossahan on nivelvarsi, jolla sitä saa säädettyä haluttuun kulmaan ja korkeuteen. Me asensimme valaisimen niin, että se on pöydän keskikohdassa tuollaisessa lähes 90 asteen kulmassa, ja sellaisella korkeudella, ettei se ole kenenkään naaman edessä pöydän ääressä istuessa. Ainoa asia, jonka muuttaisin olisi tuo virtajohdon väri. Musta johto näkyy aika selvästi valkoista seinää vasten. Pikkujuttuja!

Olohuoneessa alkaa olla suurimmat jutut nyt kohdallaan ja viihdymme tilassa liiankin hyvin. Tämäkin viikonloppu on vain mennyt rennosti Sotshin kisoja seuratessa, lehtiä lukiessa ja netissä pörrätessä.


Darling Tolomeo seems to divide the big space. Now the dining area is complete and separate from the living room area.

2 kommenttia:

  1. Upea valaisin. Haavailen samasta makkariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin on! :D Seuraava säästökohde on siis siellä selvillä.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION