Sopuisaa runsautta

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Edellisen postauksen kuvat masensivat minut hetkeksi. Vielä on vaan aika pimeää työpäivän jälkeen kuvailua ajatellen. Ei pitäisi tulla yllätyksenä, onhan nyt vielä ihan keskitalvi ja helmikuu. Silti. Rakastan luonnonvaloa, mutta sen puhdasta sävyä ei juuri noissa työpisteen kuvissa näkynyt. Väriskaala vaihtelee luvattoman paljon minun standardeihini. Salamavalokaan ei paikkaa luonnonvalon puutetta. Pitäisi omistaa pieni kotistudiopaketti, jotta tulos tyydyttäisi. Pitääpä panostaa viikonloppuna kuvien ottamiseen. Toivotaan, että aurinko pilkistää silloin.

Onneksi on inspiraatiokuvia, joita jakaa. Alvhemilta löytyi kaunis vanha asunto modernilla otteella. Vai mitä sanotte koristepaneloinnista, koukeroisista kattolistoista, kakluunista ja puulattiasta? Kun tähän yhdistetään selkeät kalusteet, skarpit värit ja materiaalit, on kombo mielestäni varsin onnistunut.

Hauska yksityiskohta löytyy makuuhuoneesta, jossa näyttäisi olevan kaksi ulko-ovea. Onkohan asunto aikoinaan yhdistetty useammasta asunnosta vai onko tässä haluttu vain leikitellä vaatekomeroiden ilmeellä?Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Alvhem Mäkleri oct Interiör

Here is an inspirational apartment from Alvhem. I liked the combination of old beauty and modern sleek. Or what do you think of decor paneling with modern wallpaper and furniture? I like.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION