Työpiste keskellä olohuonetta

lauantai 8. helmikuuta 2014

Ostimme uuteen kotiin vain vähän mitään uutta. Työpöytä ja uusi työtuoli olivat kuitenkin pakollisia hankintoja. Vanhat eivät olleet sopivan kokoisia tai niin kauniita, että ne olisi voinut laittaa olohuoneen ja avokeittiön yhteyteen. Heti työpöydän jatkeena on vanha kirjahylly.

Koska budjetti oli pieni, selailin Tori.fi:tä useana iltana. Sieltä löytyi sekä Ikean työpöytä että Valantin Ystävä-tuoli todella hyvään hintaan. Tummanharmaat kalusteet imaisevat harmaat tietokoneet hyväksi kokonaisuudeksi ja pöytä on tarpeeksi siro. Kombo on toiminut oikein hyvin!

Seinälle halusin jotain, mihin katse kiinnittyisi (mieluummin kuin isoon, mustaan näyttöön). Koska en osannut päättää, mitä nostaisin taulukoukkuun, päädyin tauluhyllyyn. Ensimmäiseksi hyllylle pääsi hyvästä asenteesta muistuttava printti ja maailman söpöin kanvastaulu. Talvesta selviää käsi kädessä!
Halusin mahdollisimman ohuen ja skarpin tauluhyllyn. Melkein kaikki, joihin törmäsin, olivat puisia, jotka tuntuivat todella massiivisilta. Lopulta törmäsin suomalaisen Lehtorinteen hyllyyn, joka on maalattua terästä. Napakymppi meille! Saa nähdä tuleeko tämän yläpuolelle joskus vielä toinen hylly, mikä toisi huonekorkeuden hyvin esille.


 ...
Our small home office in the living room.

4 kommenttia:

BLOG DESIGN BY ADORATION