Kaksion unikeidas

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Saimme vuokra-asunnossamme luvan maalata makuuhuoneen seinäpinnat uudelleen. Valitsin sävyksi vaaleanharmaan, joka on kauniin utuisa ja rauhallinen. Muiksi väreiksi tulivat valkoinen ja maton raikas sininen. Matto onkin ihan oma tarinansa, johon liittyy nopeita päätöksiä, myöhäinen ilta ja Turkki. Siitä sitten toisella kertaa.

Uudessa kodissa pääsimme vihdoin eroon työpöydästä makuuhuoneessa. Huone on pyhitetty sängylle. Näin sen kuuluu olla! Sänky löysi paikkansa ikkunan edestä, koska suuri patteri ei ollut mikään maailman kaunein. Halusin sängyn toisaalta huoneessa kunniapaikalle, koska se puolestaan on ihanan näköinen. Nyt se nappaa katseet heti asuntoon tullessa. Aamuisin on vinhaa nostaa rullakaihdin ja saada aamun valo heti kasvoille.

Jotta tyynyt ja sänky eivät olisi kiinni patterissa, ostin nettihuutokaupasta parillakympillä mustan rautaisen sängynpäädyn. Se kiinnitettiin ruuveilla suoraan runkopatjaan kiinni. Päädyn takia moni on meiltä kysynyt, onko taloudessa uusi sänky!

Makuuhuoneen katossa ei muuten ole lainkaan paikkaa kattovalaisimelle. Olemme suunnitelleet seinävalaisimen asentamista oven päälle, jotta vaatekaappien sisälle näkisi aamuisin vähän paremmin, mutta muutoin huoneessa pärjätään mainiosti sängyn molemmin puolin olevilla lukuvalaisimilla ja isosta ikkunasta tulevalla valolla. …
First look to our bedroom in the new apartment. We got to paint the walls and I chose the colour light grey. It brings serenity and peace to the room. And I'm so glad that in this home, the bedroom is only for bed! No more desk and computer disturbing the feeling.

2 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa makuuhuone! Mahtuisiko sänkyyn vielä yksi, täällä vapaaehtoinen vaaleuden keskellä nukkuja ;-)

  T: Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina, nukumme sen verran leveästi, ettei lisää taida mahtua sänkyyn! :D Haha, siitä vaan omaa makkaria vaalentamaan!

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION