Kylppärikassit

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Erillinen kylpyhuone ja vessa on tässä kodissa todettu todella käteviksi. Suihkussa kävijä ei varaa myös vessaa, ja toisaalta sukat eivät kastu vessassa käydessä. Erillisessä kylpyhuoneessa on myös ihanasti tilaa. Ei suihkuverhoa, joka takertuisi ihoon kiinni tai pientä suihkukaappia.

Muistan, kuinka iloiseksi tulin, kun näytöllä näin nuo metrolaatat ja tiililadonnan. Juuri niillä laatoittaisin itsekin kylpyhuoneen, jos saisin päättää. Tuosta punaisesta laatasta voidaan olla monta mieltä, mutta on se ainakin pirteä.

Kylpyhuoneessa on kuitenkin aika vähän säilytystilaa. Tällä hetkellä tämä ongelma on ratkaistu parissa puuvillaisella kangaskassilla. Niissä säilytetään kihartimet ja muut laitteet ja toisessa isompia puteleita, jotka eivät mahdu peilikaappiin. Olen vain sitä mieltä, että noiden kassien pitäisi olla valkoiset. Mutta muuttohässäkässä tartuin ensimmäisiin, jotka löysin. Nämä näin Tigerissä parilla eurolla kappale.
Our white and red bathroom. Plenty of space but quite little of that storage space. Right now we've put all the bigger thing (curlers etc.) in two fabric bags.

4 kommenttia:

 1. Meillä on kylppärissä vähän sama ongelma eli säilytystilan puute. Laittelin viime syksynä kylpyhuoneen seinissä oleviin koukku-naulakoihin sellaiset punotut lankakorit. Ajattelin ensin, että ne tulla pasahtavat alas heti kun niihin laittaa föönin tai kihartimen tms. mutta vielä ainakin ne seinällä kiikkuvat. Mies kyllä muistaa sanoa, että voisin kuulemma vähentää pikemminkin "rompetta" WC:n puolelta niin ei tarvitsisi aina vessaan mennessä jännittää tippuuko korit niskaan :) Jännitystä elämään!
  Kevättä!
  T: Pirkko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea nuo korit! Harmi, ettei meillä ole koukkuja, joissa ne saisi kestämään. :)

   Poista
 2. Haa, tämä wc:n säilytystilan uupuminen taitaakin olla yleisempi ongelma kuin olin luullut. Meidänkin kylppärin kaappitila on melko vähäinen ja minunkin ratkaisuni on kangaskassit. Tosin ei noin siistit kuin sinulla :) Meidän wc:ssä on aina ollut vähän sellainen puuceen kaltainen fiilis - ei kylläkään tarkoituksella ;)
  Ihanaa kuitenkin, että sinunkaltainen ammattilainenkin pitää kangaskasseista, luulin itseäni ihan mahdottomaksi sisustus-möröksi pusseineni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä sitä kaipaisi kylppäriin säilytystilaa aika monelle jutulle. Jos olisi oma kämppä kyseessä, keksisin mieluusti jotain kiinteämpiä ratkaisuja, mutta hei, tällaiset kassit ovat ihan käteviä! :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION