Maton kokoinen heräteostos

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Uuteen kotiin pääsi mukaan myös uusi matto. Ostin sen kylläkin jo syksyllä, mutta aprikoin aika kauan pitääkö vai myydäkö eteenpäin. Nyt olen tyytyväinen, että sininen ihanuus on omalla lattialla. Sen ympärille rakentui oikeastaan koko makuuhuoneen värimaailma ja fiilis.

Ostin maton työreissulta Turkista. Se maksoi vain osan siitä, mitä vastaavista matoista pyydetään Suomessa. Aprikoin mattokaupassa aika kauan, koska sininen väri ei ollut ensinäkemältä oikea entiseen Tampereen kotimme makuuhuoneeseen ja mietin, että kylläistyisikö tällaiseen trendimattoon. Lopulta hinta sai minut lankeamaan. Ajattelin, että saisihan maton sitten myytyä, jos siltä tuntuisi.

Toisin kävi, sillä kokeilinkin maton myymistä, mutta kukaan ei sitä itselleen napannut. Onneksi! Nyt en luovu sinisestä palaunelmastani enää koskaan. Olkoonkin, että se on tämän talouden kallein mattohankinta - ja vielä heräteostos! Täysvillainen, turkkilaisista vintagematoista tehty palamattoni reissaa varmasti seuraaviinkiin koteihin.

Ja kyllä tämä olisi Tampereen kodinkin makuuhuoneeseen sopinut. Violetti ja sininen ovat oikein sopuisa pari. Loppuvuodesta aloin kuitenkin jo säästellä mattoa uuteen kotiin, kun saimme muutosta tietää. Olipahan sitten jotain aivan uutta makuuhuoneeseenkin.

Seuraavalle ulkomaanreissulle lähtiessäni taisin kuitenkin luvata avomiehelle, ettei vastaavia pikkutuliaisia tule.


A long story short - this blue carpet wasn't actually a long thought buy. I bought it from a work trip at Turkey. I blame the price - these patchwork carpets cost quite a lot in Finland but of course they are a lot cheaper in Turkey (their land of origin) - if you don't buy them from a turist shop I might add. 

2 kommenttia:

  1. Oi toi mattohan on ihan täydellinen! Tänne voit huikkailla jos joskus haluat eroon siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joanna, pidän mielessä! :) Nyt tuntuu siltä, että ihan halvalla tämä ei ulko-ovesta lähde.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION