Sohvan valkaisu

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Tämä oli se kevät, kun sohvatyynyt saivat ylleen uuden, valkoisemman kuosin. Samalla koko olohuone raikastui ja vaaleni kuin taikaiskusta. Se puolestaan innosti minua pesemään olohuoneen isot ikkunat tänään. Kyllä nyt kelpaa kesäauringon paistaa!

Minulla oli siinä mielessä onnea matkassa, että sohvatyynyt olivat standardikokoiset, 50x60 cm. Etsiskelin siis kauppojen valikoimista vain silmää miellyttävät tyynynpäälliset. Viime keväänä taisin käydä katsomassa kankaita päällisiä varten. Noh, minua ohjeistettiin katsomaan huonekalukankaita. Päällisille olisi tullut hintaa yli 100 e. Se tuntui vähän suolaiselta pelkistä tyynynpäällisistä.

Valmiilla päällisillä päästiin aika paljon halvemmalla. Harmaaraidalliset ovat Linumin mallistosta ja ostettu Stockmannilta. Valkoiset taas ovat Ellokselta. Yhteensä nämä maksoivat noin 50 euroa, kun vielä Stockalla oli sopivasti -20% kodin tavaroista tuossa pääsiäisenä.

Pieni juttu, mutta ISO muutos! Vanha, rakas sohva nousi aivan uudelle tasolle. Minulle tulee sohvasta vähän Riviera Maison -fiboja. Sellaista klassinen ja rento look. Nyt sohvalle sopisi hyvin jotkut värikkäät sohvatyynyt noiden pitkulaisten kavereiksi. Ehkä pinkit...
 ...
New look for the old sofa! Ready pillow covers from the store and a new, fresh look is ready in the living room. Me like!!!

2 kommenttia:

BLOG DESIGN BY ADORATION