Kestosuosikki: valaisinten paljous

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kaksiomme neliöihin mahtuu jos jonkinlaisia valaisimia. Katosta valaisimia roikkuu vain kaksi, mutta yleisvaloa tuovat niiden lisäksi seinään kiinnitetty Tolomeo ruokapöydän yllä, parven alla oleva pallovalaisin ja makuuhuoneen oven yllä oleva seinävalaisin.

Näiden lisäksi on erilaisia sisustusvaloja vähän joka nurkassa. Vanhin valaisimista taitaa olla lasinen kuutio olohuoneen ikkunalaudalla, jonka anoppi oli heittämässä pois. Se taitaa alun perin olla Ikeasta, kuten makuuhuoneen valaisimetkin sängyn molemmin puolin. Tässä kun vilkuilen ympärilleni, aika moni valaisin on myös Clas Ohlsonilta. Että aika peruslinjalla mennään. Ei se merkki vaan hauska ulkonäkö.

Vintage-valaisimia on eksynyt joukkoon pari kappaletta: oranssi lukuvalo ja s-kirjainvalo. Toivottavasti ikuisia aarteitani ovat tietenkin uusin tulokas Tolomeo ja Norm69.
Valaisinhaaveita riittää edelleen, mutta paikkoja ei taida olla enää uusille tulokkaille. Vai kaipaisikohan tuo tai tuo nurkka vielä jotain...

Ja tässä vähän tämän talouden valaisinkokoelmaa. Onko siellä muita valaisimiin hurahtaneita?
...
Quick view to our lights. All of these (and few more) fit to our two bedroom apartment. They are not fancy but they all fit to our home and have a purpose.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION