Puhdasta tyyliä

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tämä kaunis asunto kuuluu luokkaan "a girl can dream". Mutta en vähättele unelmointia. Ei siitä ole kauaakaan, kun ihastelin samaisten ruotsalaisten kiinteistövälityssivustojen kuvista koteja, joissa oli kakluuni olohuoneessa. Nyt minulla on sellainen omassa (vuokra)nurkassani. Unelmointi selvästi kannattaa!

Mutta onhan tämä asunto aivan herkku. Avaruutta, seesteisiä värejä, valoa, vanhan ajan charmia ja tunnelmaa (ja se kakluuni). Muuttaisin!

Jäin miettimään ainoastaan tilankäyttöä. Asunnossa on iso keittiö ENSIMMÄISEN olohuoneen yhteydessä. Ja sitten vielä päälle toinen olohuone. Onko siellä jollain kaksi oleskeluhuonetta? Miten arki niihin jakautuu? Onhan se ihana miettiä, että tämä ensimmäinen olohuone ilman televisiota olisi paikka, jonne voisi käpertyä kirjan kanssa tai istua iltaa ystävien kanssa. Mutta tuntuu, että todellisuudessa erilliset tv- ja oleskeluhuoneet olisivat vähän neliöiden tuhlausta. Aikaa tulisi vietettyä lähinnä jommassa kummassa.
Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Alvhem Mäkleri och Interiör
...
As I saw these pictures I instantly liked this apartment. Pure style and calm, inviting feeling with light and space. I only got thinking about this TWO living space solution. Does someone really need and use two living rooms, one with tv and other without. It's a nice thought but I think that I would spent time only in one.2 kommenttia:

 1. Kaunis asunto! Eikös noita Suomessakin ole pilvin pimein eli on erikseen olohuone ja takkahuone? Meilläkin oli ennen, mutta tarvitsimme yhden makuuhuoneen lisää, joten takka meni ja niin meni takkahuonekin.

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimiä huoneilla siis riittää. :) Niiden käyttötarkoitusta tässä juuri mietinkin, että onko niitä takka-, kirjasto-, peli-, perhe- ja telkkarihuoneita liikaa niissä vietettyyn aikaan nähden. Vaikka ainahan tuntuu siltä, että kodissa voisi olla neliöitä lisää. Olisi mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea sitä omaan kotiinsa ottaisi, jos saisi vaikkapa 100 neliötä jyvitettäväksi eri tiloiksi.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION