Kestosuosikki: muhkea petaus

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Näistä Kestosuosikki-postauksista taitaa tulla oma blogisarjani. On kiva miettiä, mitkä ovat olleet niitä sisustusjuttuja, jotka ovat kulkeneet mieluisina matkassa jo pidempään. Olisi kiva kuulla niitä muiltakin! Jos innostut tekemään yhden tai useamman Kestosuosikki-postauksen, linkitäthän sen kommentteihin, niin tulen lukemaan.

Tänä aamuna tajusin, että yksi ilmiselvä oma kestosuosikkini on muhkea petaus sängyssä. Niitä taitaa löytyä blogihistoriastakin lukemattomia kuvattuna. Tällä hetkellä sängyn päällä on melko romanttinen värimaailma: puuteriroosaa, kiiltäviä kankaita ja murretun siniharmaan värinen viltti yhdistettynä valkoiseen. Nämä elementit tekevät jopa mustasta takorautaisesta sängynpäädystä hempeän. Kaikkiaan fiilis on mielestäni kivan utuinen harmaan seinän ja sisään tulvivan valon kanssa.


...
One of the things I like in interior design is bedding. With lots of pillows and fair colours. They make a peaceful and welcoming mood in the bedroom. This time the vibe is a bit romantic with the powder pink.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION