Kattaus tiistaille

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Pitkästä aikaa teki mieli kuvailla kattausta. Suurin innoitus tähän olivat nuo valkoiset pitkät neilikat. Toivon niille yhtä pitkää ikää kuin joskus alkuvuodesta meillä olleille. Ne neilikat kestivät kolmisen viikkoa. Tolomeon ja valkoisten neilikoiden yhdistelmässä on minun silmääni jotain todella klassista. Jottei arkikattaus olisi liian fiini, seassa on ryttyistä pellavaa, skarpit mustat pöytätabletit, huovutetut servettirenkaat ja rento asettelu.

Ruokakuvat jäivät nyt ottamatta. Meillä syötiin tänään parsaa ja fetapullia. Jälkiruokana oli unelma jäätelöstä, jota ei jaksettu hakea kaupasta ja shampanjasta, jota ei nyt viitsitty avata. Kuka sitä nyt tiistaina herkuttelisikaan (minäminäminä!!!)?
...
I felt like photographing a table setting today - after a long time! Fresh and relaxed was my goal. Nothing too fancy wouldn't fit on a regular tuesday, right? Unfortunately the champagne glasses and big dessert bowl are just for the look. They represent the ice cream neither of us didn't go to buy and champagne bottle we didn't open (WHY?). Who would eat such yummys on a tuesday?

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Helli, kiva kuulla, kiitos paljon! (kirjoitin nimesin ensin väärin ja poistin kommentin siksi samantien) :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION