Seinälle, mars!

torstai 3. heinäkuuta 2014

Yksi keskeneräinen projekti otti pienen askeleen eteenpäin, kun postissa saapui tänään isohko canvastaulu. Sininen hetki on kuvattu avomiehen suvun vanhalla mökillä, joka myytiin ehkä noin vuosi sitten. Sen siniset sävyt ja kauniin kesäillan muistot sopivat täydellisesti makuuhuoneeseemme.

Taulun ei ole tarkoitus jäädä tuohon senkin päälle nojailemaan. Aiomme laittaa samurai-taulujen päälle valkoisen leveän tauluhyllyn, jolle tuo maisemataulu tulisi. Sen viereen on tulossa muitakin uusia tulokkaita. Niistä vähän myöhemmin, kunhan ehtivät postissa kotiin asti.

Ensin ajattelin, ettei makuuhuoneen seinä mitään lisää noiden senkin päällä nojailevien taulujen lisäksi. Mutta kyllähän tuo korkea seinä todella orvolta ja riisutulta näyttää tällä hetkellä. Koska tiedän, että haluan vaihdella tauluja ja kehysten kokoa, tauluhyllyt sopivat tarkoitukseen hyvin. Nyt vain pitäisi löytää sen verran energiaa ja aikaa työpäivän jälkeen, että saisi otettua porakoneen käteen. Mies lupaili jotain ensi viikosta!

...
Newest project in hand. To get this scenery photo and couple of other art pieces to the bedroom wall. 

2 kommenttia:

  1. Hei, en tiedä onko tarkoituksella, mutta aina kun painaa jotain linkkiä sun blogin sisällä (siis esimerkiksi vanhemmat tekstit tai muu uudelle sivulle vievä linkki), niin se avaa kokonaan uuden sivun.. Huomasin vaan, että yhtäkkiä mulla olikin 10 sivua auki sun blogia. :) Olen uusi lukijasi, ihania kuvia ja sulla on kaunis persoonallinen koti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anna Maria! Ominaisuus on ihan tarkoituksella blogissani. Tykkään itse, että linkit avautuvat uusille sivuille. Voi sitten samalla klikkailla linkkejä ja jatkaa avoinna olevan sivun lukemista loppuun. :) Kiitos kivoista sanoistasi! Toivottavasti eksyt uudemmankin kerran blogin pariin.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION