Inspiroiva koti: Valkoisesta asunnosta värikäs

perjantai 12. elokuuta 2016

Värit ovat tekemässä paluuta sisustamiseen. Tämä ruotsalaisen Erik Olsson -kiinteistövälitystoimiston sivuilla oleva koti on mielestäni kiva esimerkki siitä, kuinka värien maailmaan pääsee kiinni.

Kannattaa aloittaa pienillä jutuilla, kuten värikkäillä verhoilla ja muilla tekstiileillä tai pienillä tavaroilla, kuten kukkaruukuilla, viherkasveilla tai vaikkapa tauluilla.

Isompia juttuja on sitten esimerkiksi keittiön ovien vaihtaminen tai maalaaminen. Kannattaisiko ensin vaihtaa vaikka vain vetimet?

Tästä kodista puuttuvat vain värikkäät seinät. Maalilla ja tapetilla saa helposti tuotua väriä sisustukseen, mutta telaan ja pensseliin tarttuminen tai tapettiliisterin veteleminen seinään vaatii toki enemmän järjestelemistä ja vaivaa kuin teksiileillä ja huonekaluilla pelaaminen.

Tämän kodin tunnelma on mielestäni kauniin raikas ja luonnonläheinen. Valkoista on edelleen paljon, mutta missään nimessä en sanoisi tätä enää valkoiseksi kodiksi. Räväkkä oranssi ja viherkasvien kirkas vihreä vievät painotuksen värikkään kodin puolelle. Jos tämä olisi minun asuntoni, vetäisin edes yhteen tai parin seinään reippaasti väriä.

Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Erik Olsson fastighetsförmedling

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION