Nojatuoli siirtyi ja muuttui harmaaksi

lauantai 3. syyskuuta 2016

On ihan parasta, kun näkee vanhan huonekalun uudessa valossa. Katselin yhtenä päivänä Instagram-tilini kuvia ja klikkasin auki työhuoneesta otetun kuvan, jossa luki suurin piirtein, että "täällä on kodin paras nojatuoli". No niin totta vie olikin!

Kokeeksi siirsin Ikean Söderhamn-nojatuolin olohuoneeseen ja olohuoneessa olleen vanhan valkoisen nojatuolin ja rahin työhuoneeseen. Onneksi kokeilin, sillä näinhän tuolien kuuluu olla.

Söderhamn on leveä ja muhkea löhötuoli, joka sopii loistavasti television eteen. Se on muodoltaan melko matala, jolloin katse kulkee eteisestä olohuoneeseen katsottaessa sulavasti sen yli. Lisäksi rahin poistaminen toi olohuoneeseen huimasti lisää avaruutta ja tilaa keskilattialle.

Samalla kapeampi ja korkeampi valkoinen nojatuoli ja rahi sopivat loistavasti työhuoneeseen ikkunan alle. Työhuoneen lukupaikassa on kiva nostaa jalat rennosti rahille. Television edessä taas kaipaan käpertymistä leveän tuolin syliin.

Mutta. Vaaleansininen nojatuoli ei sovi olohuoneen värimaailmaan. Ikean irtopäällisistä ei ollut apua, sillä halusin tuolista vaalean, mutta en valkoista. Onneksi ennestään tuttu, Ikean huonekalujen vaihtopäällisiä tekevä Bemz ilmoitti sähköpostilla avanneensa juuri sopivasti Outlet-osastonsa. Bongasin sieltä vaaleanharmaan päällisen ja klikkasin sen kiireesti ostoskoriin. Vanha, vaaleansininen päällinen lähti puolestaan kiertoon Tori.fin kautta. Win-win!

Nyt olohuoneessa on ihana vaaleanharmaa nojatuoli, joka näyttää uudelta. Harmaata on olohuoneessa muutoinkin, ja väri sopii kivasti yhteen vihreän sohvan kanssa. Sisustustyynyillä ilmettä saa sitten vaihdeltua värikkäämpään tai harmonisempaan suuntaan. Rahaa muutokseen meni muutama kymppi. Ei paha, kun tuloksena on toimivammat ja kauniimmat huoneet.
2 kommenttia:

BLOG DESIGN BY ADORATION