Metsänvihreää kattauksessa

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Somessa on viikonloppuna näkynyt paljon tunnelmallisia kynttilä- ja lyhtykuvia. Päivät ovat olleet kesäisen aurinkoisia, mutta illat jo pimeitä. On se aika vuodesta, kun saa nauttia kahden vuodenajan parhaista puolista.

Mieheni teki meille perjantaina illallista. Minä puolestani katoin pöydän, ja meilläkin pöytään päätyi muutama tuikkukynttilä. Tummanvihreä on tänä syksynä ajankohtaisempi väri kuin pitkään aikaan. Sehän sopii, sillä kaikki lautasemme ovat vihreää Arabian 24h-sarjaa. Vihreää löytyy lisäksi maljakosta, korkeajalkaisista vihreistä laseista, jotka tässä kattauksessa olivat vesilasimme, sekä oliiviöljyn ja balsamicon pulloista. Kukkaiset servetit ovat Annolta. Ne ovat suosikkejani, joten käyttöä pitää säännöstellä Kodin1:n konkurssin myötä.

Kuten näkyy, kupeissa oli jo kantarellikeitto odottamassa, kun räpsin kuvia. Mutta koska kattauksesta tuli niin kiva, olihan siitä kuvat otettava. Onneksi mieheni suhtautuu kuvaushommiin huumorilla ja vakuutan, että saimme keitonkin maisteluun kuumana.

2 kommenttia:

BLOG DESIGN BY ADORATION